Eetkamerbank Toba Grijs

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Prachtige eetkamerbank Toba. De bank heeft een lengte van 170cm en pas dus perfect aan een eettafel van 180 en 200cm lang. Een eetkamerbank staat niet alleen erg leuk maar is ook erg handig als je wat minder ruimte bij de eettafel hebt. 

  • Zwarte poten
  • Bekleding: Stof cat. C Oasis 196

Eetkamerbank Toba is ook verkrijgbaar in andere afmetingen, stoffen en kleuren. Neem contact met ons op voor meer informatie! 

Producteigenschappen

Breedte:
170cm
Hoogte:
52cm
Diepte:
52cm
Materiaal:
Stof
SKU:
632- Topa 170
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.