Eetkamerbank Larry 3 Zits Bruin

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Prachtige stoere eetkamerbank bekleed met leer in de kleur Africa tabac. Eetbank Larry heeft naast zijn stoere bekleding ook zwarte metalen poten. Dit maakt de bank helemaal af. 

Een eetkamerbank is erg functioneel. Een eetbank bespaart namelijk ruimte maar je creeert er wel voldoende zitplekken mee. Natuurlijk staat een eetbank ook erg gezellig en uitnodigend! 

  • Leren eetkamerbank
  • Plek voor minimaal 3 personen
  • Zwarte poten
  • Ook verkrijgbaar in andere stoffen, lederen en kleuren! 

Bestel eetkamerbank Larry direct online of kom langs in onze showroom!

Producteigenschappen

Breedte:
148cm
Hoogte:
117cm
Diepte:
65cm
Materiaal:
Leder of Lederlook
SKU:
110249029
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.