Dutchbone Opbergkast Nairobi

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Wauw! Wat een prachtige opbergkast van Dutchbone. Nairobi staat hoog op de poten en heeft 2 deuren. Binnenin is er voldoenden opbergruimte. De kast heeft 5 vakken. 

Nairobi is gemaakt van acacia hout in combinatie met mangohout. De poten, afwerking en handvatten zijn gemaakt van zwart metaal. 

 

 

Producteigenschappen

Breedte:
70
Hoogte:
140
Diepte:
40
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Acacia en Mangohout
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
110160144
Merk:
Dutchbone
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.