Draaistoel Caya Vintage Dark Grey Auto Return

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bestel jouw kleurstaal
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Prachtige draaistoel met een vintage uitstraling.

De eetkamerstoel is draaibaar en daardoor gemakkelijk in gebruik. De stoel draait ook automatisch terug dankzij het auto return systeem.

Caya is bekleed met een stof van vintage velours. Dit is een prachtige stof die ook nog eens makkelijk te onderhouden is, ideaal toch? Draaistoel Caya is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Taupe, Zand en Donkergrijs.

De hoogte van de armleuning is 63 cm en de breedte van deze stoel is 60 cm. Bestel eetkamerstoel Caya direct online of kom langs in onze winkel.

Let op: Eetkamerstoel Caya is alleen verkrijgbaar per 2! 

Producteigenschappen

Breedte:
60
Hoogte:
84
Diepte:
60
Zithoogte:
48
Materiaal:
Stof
SKU:
140101699
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Hoogte armleuning:
63 cm

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.