Creëer je eigen tafel

Creëer je eigen tafel

Zie jij ook vaak een mooie tafel maar ben je niet zo enthousiast over de tafelpoot? Of heb je jouw perfecte tafel gevonden maar wordt deze niet gemaakt in de juiste maat? Wij hebben daar de perfecte oplossing voor. Bij Zen Lifestyle kan je namelijk jouw tafel helemaal zelf creëren. Hoe? Dat laten wij jou graag zien!

Het tafelblad

Als eerst kies je welk tafelblad jij graag voor je tafel wilt hebben. Kies je voor een rechthoekige tafel of wellicht kies je toch voor ovaal of een rond blad. De keuze is aan jou! Heb je hierin een keuze gemaakt dan bepaal je hoe groot jouw tafel moet worden. Heb je een niet zo groot huis? Kies dan voor tafel meteen lengte van 1.60 meter of 1.80 meter. Heb je wat meer ruimte? Dan kan je gaan kijken voor een tafel van 2 meter of groter. Het is ook mogelijk om het blad een behandeling te geven. Zo voorkom je dat jouw nieuwe tafel snel onder de vlekken komt te zitten. Zelfs de kleur van het blad kan jij zelf bepalen. Zo kan je het tafelblad behandelen met een lak met een whitewash of greywash. Ook is het mogelijk om het blad naturel te laten of juist helemaal zwart. 

De poot

Nu de keuze is gemaakt voor het blad moet de tafel nog verder samengesteld worden. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 20 verschillende tafelpoten. Kies je liever voor een slank moderne poot of wellicht toch voor een robuustere poot? Ook hier is de keuze helemaal aan jou! 

Woonwinkel in Wijchen

De 'Creëer je eigen tafel' afdeling is te vinden in onze woonwinkel in Wijchen. Deze hele afdeling staat in het teken van het samenstellen van jouw perfecte eettafel. Je kan er verschillende vormen tafelbladen vinden, staaltjes van de diverse kleuren en natuurlijk heel veel verschillende tafelpoten. Bekijk hiernaast onze video waar wij jou een kijkje geven in onze tafelafdeling!

Stel jouw tafel samen

Op onze website stel je eenvoudig jouw unieke tafel samen. Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken. Wil je graag hulp of de tafel in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom! We helpen je graag met het samenstellen van jouw droomtafel!