By-Boo Eetkamerstoel Velvet Beau Old Pink

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 1 - 3 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Deze prachtige Eetkamerstoel Beau van By-Boo zit niet alleen heerlijk, maar is ook een plaatje om te zien. De stoel is draaibaar en het materiaal waarvan de stoel is gemaakt is velvet en metaal.

De Eetkamerstoel Beau is verkrijgbaar in verschillende kleuren: oker, rood, groen, zwart en oud roze. Let op! Schoonmaken met een vochtige/droge doek. Niet buiten plaatsen.

Bestel online of breng een bezoek aan onze winkel in Wijchen!

Let op: 1 stuk is direct leverbaar uit voorraad! 

Producteigenschappen

Breedte:
51cm
Hoogte:
87cm
Diepte:
59cm
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Velvet, metaal
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
189100003
Merk:
By Boo
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.