Bureaustoel Dunya Beige

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Ervaar ultiem comfort en functionaliteit met de bureaustoel Dunya. Deze prachtige bureaustoel is ontworpen om jouw werkomgeving naar een hoger niveau te tillen. Met zijn stijlvolle stoffen beige bekleding en stevige zwarte onderstel met wielen, biedt de bureaustoel Dunya zowel comfort als een vleugje elegantie aan je werkplek.

De stoffen beige bekleding van de bureaustoel Dunya voegt een vleugje warmte en verfijning toe aan je kantoor. De zachte en duurzame stof zorgt voor een comfortabele zitervaring, zelfs tijdens lange werkdagen. Of je nu bezig bent met belangrijke taken, aan het studeren bent of gewoon je e-mails aan het beantwoorden bent, deze bureaustoel biedt de juiste ondersteuning en comfort die je nodig hebt.

Het zwarte onderstel van de bureaustoel Dunya is niet alleen stevig en duurzaam, maar voegt ook een eigentijds accent toe aan je werkruimte. De wielen maken het eenvoudig om te manoeuvreren en gemakkelijk van de ene plek naar de andere te rollen. Hierdoor kun je moeiteloos je houding aanpassen en flexibel werken zonder beperkingen.

Naast zijn stijlvolle design en functionaliteit biedt de bureaustoel Dunya ook ergonomische eigenschappen die je welzijn bevorderen. De stoel is voorzien van een verstelbare zithoogte, zodat je deze kunt aanpassen aan jouw voorkeur en de hoogte van je bureau. Daarnaast is de rugleuning ergonomisch gevormd om de natuurlijke kromming van je rug te ondersteunen en zo rugklachten te voorkomen.

Creëer een comfortabele en stijlvolle werkomgeving met de bureaustoel Dunya. Of je nu thuis werkt of op kantoor, deze bureaustoel is de perfecte metgezel voor lange werksessies en productieve dagen. Investeer in jouw comfort en productiviteit met de bureaustoel Dunya en geniet van een ergonomische en aantrekkelijke werkplek. Bestel vandaag nog en geef jouw kantoorinrichting een upgrade met deze prachtige bureaustoel.

Producteigenschappen

Breedte:
58
Hoogte:
85
Diepte:
58
Zitdiepte:
43
Materiaal:
Stof
SKU:
140102405
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Armleuning:
Ja
Wielen:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.