Top 5 Bestsellers: Ontdek de trending must-haves van januari 2024

Top 5 Bestsellers: Ontdek de trending must-haves van januari 2024

Terwijl we de eerste maand van 2024 achter ons laten, nemen we een moment om de vijf meest favoriete items van de afgelopen maand op een rijtje te zetten. Welke meubels vielen bij jullie in de smaak en wat zijn de kenmerken van deze toppers? Maak kennis met de 5 bestsellers van Zen Lifestyle van januari 2024 en ontdek of jouw nieuwe favoriet er ook tussen zit!

1.      Eetkamerstoel Mikki Bouclé Beige

Bouclé is helemaal van nu. Het is dan ook niet zo gek dat eetkamerstoel Mikki een echte bestseller is. Dit stijlvolle model ziet niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens super goed geprijsd. De Mikki heeft een heerlijk zachte bouclé stof in een beige stof. Verder heeft het model zwarte pootjes die mooie afsteken tegen de lichte stof. De eetkamerstoel is ook verkrijgbaar in het goud.

2.      Eetkamerstoel Eva

Nog zo’n mooie eetkamerstoel die het ontzettend goed doet. Eetkamerstoel Eva is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en valt op door zijn moderne sledepoot. Het model zit ook nog eens heel fijn en is daarom een echte favoriet.

Eetkamerstoel Mikki
Eetkamerstoel Eva
 
 

3.      Organische Salontafel Set Swell

De prachtige salontafel set Swell heb je misschien al menigmaal voorbij zien komen de afgelopen tijd. Deze set is namelijk een echte hardloper met zijn prachtige looks. De geweldige mangohouten salontafel is een stijlvolle blikvanger met zijn prachtige travertin tafelblad in een organische vorm. De on-trend latjestructuur maakt het model helemaal af.

4.      Boekenkast Diamond Zwart

Boekenkast Diamond, wie kent hem niet. Deze all-time favourite is geliefd vanwege zijn strakke design die past in heel veel verschillende woonstijlen. Daarnaast biedt de kast ook lekker veel opbergruimte en genoeg ruimte om je favoriete woonaccessoires te showen in de vakken. Het model is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de zwarte uitvoering van de kast blijft toch wel een hardloper. Ben jij ook al de eigenaar van deze geweldige boekenkast? Of heb je hem nog op je verlanglijstje staan?

5.      Eetkamerstoel Philou

Eetkamerstoel Philou is de hekkensluiter van deze top 5. Deze stylish eetkamerstoel heeft een heerlijk zitje in een elegante beige kleur. Verder heeft hij stoere poten die het model net dat beetje extra geven. De Philou is te bestellen met zwarte poten of beige poten. Ga jij voor contrast of ton-sur-ton?

Bestel je favoriete meubel online

Januari 2024 heeft ons niet alleen een nieuw jaar gebracht, maar ook een aantal geweldige bestellers. Of je nu je huis opnieuw wilt inrichten of gewoon op zoek bent naar een vleugje rust, deze top 5 bestsellers beloven stijlvolle en serene oplossingen voor elke ruimte. Neem een kijkje en ontdek hoe je jouw leefruimte een echte Zen make-over kunt geven!

 

Salontafel Swell
Diamond Boekenkast Zwart
 
 

Producten