5x bestsellers van het jaar 2023

5x bestsellers van het jaar 2023

We hebben weer een prachtig jaar achter de rug, waarin we weer heel veel mensen blij mochten maken met onze prachtige meubels. Een aantal toppers uit onze collectie sprongen er echt uit. Deze meubels zijn de favoriet van heel veel mensen thuis. Ze springen eruit vanwege hun tijdloze design, trendy look of uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.  In dit artikel hebben we dé 5 bestsellers van 2023 voor jullie op een rij gezet. Benieuwd geworden? Maak dan kennis met jullie absolute favorieten van 2023.

1. Boekenkast Diamond Zwart

In 2023 veroverde Boekenkast Diamond de harten en huizen van velen, en terecht! Deze bestseller onderscheidt zich met zijn strakke, eigentijdse design en minimalistische look. Hij sluit daarmee perfect aan bij verschillende interieurtrends. Zo staat hij geweldig in een hotel chique, modern of juist meer klassiek interieur, kortom een echte alleskunner. De Diamond boekenkast is inmiddels verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de klassieke zwarte kleur was nog steeds de favoriet.

2. Salontafel Bink

Ook salontafel Bink is ook een grote favoriet. Deze stylish salontafel valt op door zijn moderne en eigentijdse ontwerp. Zo geeft hij elke woonkamer een trendy touch. Ook dit model is een echte allrounder die past in verschillende woonstijlen. Door zijn zwarte kleur combineert hij ook makkelijk met andere meubels in de zithoek. Met zijn perfecte balans tussen esthetiek en bruikbaarheid heeft deze salontafel een onmiskenbare plek veroverd als één van de must-haves van 2023.

3. Salontafel Swell

De grote nieuwe binnenkomer van 2023 is salontafel Swell. Deze stijlvolle salontafel springt eruit door zijn verfijnde latjesstructuur en een prachtig travertin blad. Het model is gemaakt van duurzaam mangohout en past door zijn unieke, organische vorm perfect in de woonstijlen van dit moment. Zo staat hij geweldig in de trendy Japandi stijl. Vele mensen zijn dit jaar voor de prachtige look van deze salontafel gevallen.

4. Eetkamerstoel Royal

Deze bestseller combineert comfort en stijl op een perfecte manier. Met een eigentijds design, hoogwaardige materialen en een luxueuze afwerking straalt de Royal klasse uit. Door zijn hoge comfort zit hij ook nog eens heel lekker. Verder geeft het zwart metalen onderstel hem net een modern tintje. Of je nu dineert of lang natafelt, de Royal maakt van elke maaltijd een ervaring.

5. Eetkamerstoel Eva

Eetkamerstoel Eva is ook één van de favorieten, en terecht. Deze bestseller combineert moeiteloos comfort met een eigentijds design. Het model is uitgevoerd in een trendy bouclé stof en wordt afgemaakt door een strak zwart onderstel. Door trendy maar toch neutrale look sluit hij aan bij veel verschillende woonstijlen, of dat je nu een hotel chique of japandi interieur hebt.

Bezoek onze woonwinkel in Wijchen

Welke van bovenstaande meubels was jouw favoriet van 2023? Of heb je één van deze bestsellers nog op je verlanglijstje staan? Bekijk ze dan snel online in onze webshop en shop ze direct online. Wil je de favorieten van 2023 liever in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze grote woonwinkel in Wijchen. Wij helpen je daar graag verder en voorzien je van het nodige advies en inspiratie.

Eetkamerstoel Eva
Boekenkast Diamond

Producten