5x bestsellers van deze maand

5x bestsellers van deze maand

Zijn lijstjes ook jouw favoriet? Wij zijn er dol op! In deze blog hebben we onze top 5 bestsellers samengesteld. Hopelijk laten deze prachtige meubelstukken jou geïnspireerd achter!

Boekenkast Diamond

Onze Diamond boekenkast in het zwart staat met stip op nummer één. Met een indrukwekkende breedte van 180 cm is deze vakkenkast een absolute favoriet bij onze klanten, en terecht! De kast straalt luxe uit, heeft een tijdloos ontwerp en past perfect bij verschillende woonstijlen. Bovendien is deze boekenkast zeer betaalbaar. Dit jaar hebben we de Diamond boekenkast ook uitgebracht in de elegante kleur taupe, die zeer goed ontvangen is en een mooie toevoeging is aan onze Diamond collectie.

TV-Meubel HO19 

Het tv-meubel HO19 is al jarenlang een bestseller bij ons. We hebben het voor het eerst uitgebracht in hoogglans wit, wat destijds een enorme trend was. Tot op de dag van vandaag blijft deze kleur populair. In de loop der jaren hebben we echter meerdere kleuropties toegevoegd aan de HO19 collectie, en momenteel is zwart favoriet bij onze klanten. Vooral de uitvoering met een prachtige houtnerf fineer heeft veel bewonderaars.

Salontafel Swell

Een nieuwkomer in onze lijst van bestsellers is de Swell salontafel, een prachtige organische set van twee tafels. Deze tafels zijn vervaardigd van hoogwaardig mangohout en voorzien van mooie latjes aan de zijkanten, die een speels en subtiel accent bieden. Het tafelblad is gemaakt van natuursteen travertin, wat de tafels een luxe en unieke uitstraling geeft. De Swell salontafel is een schitterende aanvulling voor een Japandi interieur!

Salontafel Bink

Als jouw interieur invloeden van de elegante hotel chique woonstijl heeft, dan is de salontafel Bink de perfecte aanvulling! Deze strakke zwarte salontafel met een prachtige fineer-look straalt luxe uit. Het unieke design onderscheidt zich duidelijk van andere rechthoekige tafels, waardoor het een echte blikvanger is in jouw interieur.

Salontafel Bink komt ook uitstekend tot zijn recht als aanvulling op je interieur als je al meubels hebt uit onze exclusieve Diamond collectie. De combinatie van Bink en Diamond zal je interieur een verfijnde en stijlvolle uitstraling geven die perfect past bij de hotel chique sfeer die je wilt creëren.

Zwevend TV Meubel Kopenhagen

Last but certainly not least, laten we je kennismaken met onze absolute topper: het zwevende tv-meubel Kopenhagen. Dit prachtige zwarte tv-meubel kan zwevend aan de muur worden gemonteerd, waardoor het een strak en modern uiterlijk krijgt. De mat zwarte afwerking en het push open systeem maken dit meubelstuk veelzijdig en geschikt voor verschillende interieurstijlen.

Wil je het meubel liever op pootjes hebben? Dat is ook mogelijk, want flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We begrijpen dat zwart niet altijd de favoriete kleur is, en daarom bieden we tv-meubel Kopenhagen ook aan in de populaire taupe kleur. Zo kun je het meubelstuk aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en interieurvoorkeuren. Kopenhagen is de perfecte keuze voor een stijlvolle en functionele toevoeging aan jouw woonruimte.

Inspiratie bestsellers

Zoals je hebt kunnen lezen, bieden deze vijf meubelstukken niet alleen hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit, maar zijn ze ook een mooie toevoeging aan jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle boekenkast, een eigentijds tv-meubel, een organische salontafelset, of een meubelstuk dat perfect bij jouw Japandi of hotel chique stijl past, deze meubels hebben het allemaal. We hopen dat deze selectie je heeft geïnspireerd en geholpen bij het vinden van de perfecte aanvulling voor jouw interieur.  Interesse in één van de meubels? Scroll dan verder door naar beneden of kom langs in onze inspirerende woonwinkel.

Producten