StylingpartnersMailFacebookTwitter

Vragen? Bel 024 645 48 45

Van laag naar hoog sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Room 108 Hoekbank Elise Custom Leer

Hoekbank Elise Custom Leer Room 108

€ 3.295,00
Moderne Hoekbank Sofie

Moderne Hoekbank Sofie

€ 2.629,00
Woood Hoekbank Bean

Woood Hoekbank Bean

Normale prijs: € 1.799,00

Actie prijs: € 1.499,00

Leren Hoekbank Verano

Leren Hoekbank Verano

Normale prijs: € 3.469,00

Actie prijs: € 2.889,00

Van laag naar hoog sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Hoekbank leer

Hoekbank leer

Een hoekbank leer straalt klasse en luxe uit. Ze passen perfect in een modern interieur. En natuurlijk bieden ze de hoogste mate van kwaliteit en comfort. Bij Zen vindt u een zeer gevarieerd aanbod hoekbanken leer. Bovendien is het bestellen van een hoekbank leer zeer gunstig. Als lid van branchevereniging CBW krijgt u tot 3 jaar garantie op uw aankoop. Daarnaast worden de meeste hoekbanken leer in Nederland geheel gratis thuisbezorgd!

Zoek online uw gedroomde hoekbank leer uit

Bent u op zoek naar een hoekbank leer? Bekijk dan eens het assortiment op Zen-lifestyle.nl. Hier vindt u leren hoekbanken in alle kleuren en afmetingen die u maar kunt bedenken. Zo zult u bij Zen Lifestyle zeker slagen voor een nieuwe hoekbank leer. Ziet u een hoekbank leer die u bevalt? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de desbetreffende hoekbank. Een verkoper neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en om u een aanbod te doen.

Bezoek Zen XXL om uw hoekbank leer uit te proberen

Wellicht komt u een hoekbank leer liever eerst zelf bekijken. Dat is geen probleem. In de showroom van onze winkel Zen XXL in Wijchen vindt u diverse leren hoekbanken, zodat u alle mogelijkheden kunt bekijken en natuurlijk de hoekbanken kunt uitproberen. Onze verkopers staan u graag bij en beantwoorden al uw vragen over onze leren hoekbanken.