StylingpartnersMailFacebookTwitter

Vragen? Bel 024 645 48 45

zwenvend tv meubel

Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

TV-Dressoir HO-19/1.8 Beton

TV-Dressoir HO-19/1.8 Beton

€ 469,00
beton look tv dressoir design

TV-Dressoir HO-19/2.4 Beton

€ 619,00
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Zwevend Tv-meubel

Zwevend tv meubel

Wil je de ruimte optimaal benutten? Dan is een zwevend tv-meubel de perfecte oplossing. Met een hangend tv-meubel hou je de grond vrij en benut je iedere centimeter van je woonkamer. Een zwevend of een hangend meubel wordt eenvoudig bevestigd aan de muur en biedt talloze handige opbergmogelijkheden. Doordat de tv kast aan de muur hangt oogt de woonkamer een stuk ruimtelijker. Daarnaast is een hangende kast natuurlijk ook erg handig met stofzuigen.

Zwevend tv meubel van hoogglans wit

Al jaren is de HO-19 onze bestseller. Een mooi zwevend tv meubel van hoogglans wit perfect voor de moderne of Scandinavisch woonstijl. Dit hoogglans zwevend tv meubel is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Het meubel zweeft prachtig boven de grond. De strakke lijnen in combinatie met het hoogglans wit geven het meubel een uniek design.

Hangend tv meubel al vanaf € 229,-

Naast staande tv meubelen, heb je ook zwevende tv meubelen. Zoals de categorie eigenlijk al zegt, zweven deze meubelen boven de grond. Bij Zen Lifestyle bestaat het grootste assortiment zwevende tv-meubelen uit meubelen van hoogglans, maar dit is natuurlijk niet het enige materiaal als het gaat om zwevende tv meubelen van Zen Lifestyle. Je hebt ook de materialen: matglans en teakhout. Een mooi tv meubel hoeft niet duur te zijn. Bestel bij Zen een goedkoop zwevend tv meubel voor een mooie prijs van €229.-.

Bekijk onze collectie zwevende tv meubels

Heb je vragen of opmerkingen over onze tv meubels of andere producten? Kom naar onze woonwinkel in Wijchen. Wij staan iedere dag voor klaar voor advies en het beantwoorden van je vragen. Heb je al een zwevend tv dressoir gekocht bij Zen? Dan kun je ook even kijken bij onze onderhoudsmiddelen om uw zwevende tv meubel langer mooi te houden. Ook hebben wij leuke accessoires voor bij je nieuwe tv kast, zoals mooi bijzettafels, vloerkleden of prachtige verlichting.