StylingpartnersMailFacebookTwitter

Vragen? Bel 024 645 48 45

urbansofa

Urban Sofa

Urban Sofa levert banken van Europese topkwaliteit rechtstreeks uit de fabriek. Dankzij een uniek logistiek systeem levert dit merk prachtige banken van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het succes van UrbanSofa zijn de heerlijke grote loungebanken en plofbanken waar je helemaal in kan verdwijnen. Een UrbanSofa bank is geheel naar wens te personaliseren. Je hebt keuze uit talloze opties uit comfort, stoffen en kleuren. De banken van UrbaSofa zijn verkrijgbaar in 120 verschillende meubelstoffen en 18 lederkleuren. Kom langs in de winkel en ervaar ook het hoge zitcomfort van de UrbanSofa banken.

UrbanSofa: European quality, straight from our factory!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

UrbanSofa

UrbanSofa banken betaalbaar en van topkwaliteit

De banken van UrbanSofa zijn altijd van topkwaliteit en bovendien ook nog eens betaalbaar. Ondanks dat UrbanSofa nog een relatief jong bedrijf is, is het nu al één van de grootste leveranciers in Nederland. De banken worden rechtstreeks uit de fabriek geleverd. Hierdoor kunnen de UrbanSofa banken tegen een zeer lage prijs aangeboden worden. Je profiteert van Europees topkwaliteit tegen een betalbare prijs. Iedere bank wordt gemaakt door vakmensen en van topkwaliteit materialen. Massief hout, stalen nosag binnenveringen en de beste HR koudschuim worden gebruikt voor het realiseren van de perfecte bank.

UrbanSofa: European quality, straight from our factory!
 

Hoekbanken bij UrbanSofa

De UrbanSofa hoekbanken hebben een zeer hoog zitcomfort. De banken zijn heerlijk ruim en gemaakt van de beste kwaliteit. Je hebt keuze uit een ruime collectie stoffen en kleuren. Wij adviseren je graag over de ideale opstelling en welke stijl goed past bij je interieur.

Talloze mogelijkheden bij UrbanSofa 

Het assortiment van UrbanSofa bestaat uit verschillende modellen welke leverbaar zijn in talloze mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit diverse opstellingen en heb je keuze uit 120 verschillende meubelstoffen en 18 lederkleuren. Oneindig veel keuze.

Online bestellen bij Zen Lifestyle

Op zoek naar bankstel van Topkwaliteit? Kies dan voor UrbanSofa. Hoekbanken, bankstellen en sofa’s. Online vind je al een deel van ons assortiment. Door de ruime keuze in mogelijkheden zijn de banken van UrbanSofa helaas niet direct online te bestellen. Kom naar de winkel voor een uitgebreid en persoonlijk advies, vraag online een offerte aan of neem telefonisch contact op met onze winkel in Wijchen.