StylingpartnersMailFacebookTwitter

Vragen? Bel 024 645 48 45

jame zitmeubelen

Jamé, een Nederlands design merk met passie!

De designermeubelen van Jamé zijn stuk voor stuk ontworpen en geproduceerd in Nederland. Dit prachtige merk richt zich exclusief op zitmeubelen zoals fauteuils, hoekbanken en banken. De gehele collectie bestaat uit zeer exclusieve en onderscheidende ontwerpen met strakke lijnen. Alle meubels zijn zeer modern ontworpen en hebben niet alleen een unieke uitstraling waarmee zij zich onderscheiden, het zitcomfort is ook nog eens super hoog! Dit komt omdat Jamé speciaal alleen gebruik maakt van materialen met een super hoge kwaliteit waardoor een zeer lange levensduur en een optimaal zitcomfort gegarandeerd zijn!

Van laag naar hoog sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Moderne Bank Saar Stof

Moderne Bank Saar

Normale prijs: € 1.565,00

Actie prijs: € 1.229,00

Moderne Hoekbank Jess

Moderne Hoekbank Jess

Normale prijs: € 2.945,00

Actie prijs: € 2.455,00

Mees bankstel

Mees bankstel

Normale prijs: € 1.299,00

Actie prijs: € 1.029,00

Vintage bank moos design bank

Design 3-zits Bank Pastel Moos

Normale prijs: € 1.045,00

Actie prijs: € 875,00

Hoekbank Suze

Stoffen Hoekbank Susan

€ 2.258,00
Verschillende maten leverbaar
Van laag naar hoog sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Jamé

Leef in huis met Jamé

Zitmeubelen zijn waarschijnlijk de meest belangrijke meubelstukken in uw woonkamer en leefgedeelte van het huis. De woonkamer is natuurlijk toch de plek om gezellig samen te komen met vrienden en familie. Ook is het de ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen. Een woonkamer is natuurlijk het leukste om in te richten, het belangrijkste onderdeel hierbij is misschien wel de bank. Een bank is geen meubel die vaak wisselt in een woonkamer omdat het een kostbaar meubelstuk is. Daarom zijn de banken van Jamé ontzettend geschikt om in uw woonkamer te plaatsen, deze banken zijn namelijk zeer modern en eigentijds en van ontzettend hoge kwaliteit waardoor hij erg lang meegaat en ontspannen op de bank nog fijner wordt!


Bekijk alle meubelen van Jamé online bij Zen Lifestyle en laat je verrassen door de exclusieve ontwerpen en prachtige kleuren. Liever proef komen zitten? Bezoek dan onze grote showroom in Wijchen bij Nijmegen en laat u verrassen door de hoge kwaliteit en optimale zitcomfort van dit prachtige merk.