StylingpartnersMailFacebookTwitter

Vragen? Bel 024 645 48 45

fatboy

Fatboy, zeer succesvol!

Het merk Fatboy is een zeer succesvol merk van Nederlandse bodem, opgericht in 2002. Een Finse ontwerper, Jukka Setälä, ontwierp zitzakken van de hoogste kwaliteit en die extra groot zijn. Vanaf dat moment was dit fantastische merk geboren. Bijna iedereen in Nederland kent de grote zitzakken met het grote label aan de zijkant wel! Momenteel maakt dit prachtige merk niet alleen meer hun befaamde zitzakken, maar ook hangmatten, poefs, lampen en vloerkleden. De planning is om nog veel meer leuke producten op de markt te brengen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fatboy

Fatboy

Een zeer succesvol merk, opgericht in 2002 door ontwerper Jukka Setälä. Zo begon Fatboy met het ontwerpen van zitzakken van de hoogste kwaliteit en die extra groot zijn. Een groot merk was geboren. Bijna iederaan had wel een grote zitzak van Faboy staan. Ondertussen heeft het merk zich ontwikkeld tot totaalleverancier. Hangmatten, poefs, lampen en vloerkleden. In 2002 werd het merk Fatboy in Nederland geïntroduceerd. 10 jaar later blijkt dat Fatboy een merk is dat zich niet in een hokje laat stoppen. De producten van Fatboy zijn groot, sterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit. De Fatboy producten zijn overal plaatsbaar en groots in gebruiksgemak. Met het ruime assortiment van Fatboy is er voor iedereen een unieke Fatboy verkrijgbaar en met alle nieuwkomers is de keuze alleen nog maar groter. Fatboy richt zich op de home & outdoor living. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van Fatboy kunnen ze praktisch overal worden gebruikt. Kijk rustig rond en bekijk de meubelen van Fatboy.

Originele zitzakken voor iedereen

De zitzakken van Fatboy staan bekend om hun topkwaliteit en super hoog zitcomfort! Tevens staan ze ook nog eens ontzettend leuk op een slaapkamer of in de woonkamer! Een zitzak heeft van zichzelf een super comfortabel uiterlijk en nodigt echt uit om er lekker op te ploffen en te genieten van een heerlijke film of relaxte avond met vrienden of familie. Ideaal!

Jukka Setäla

Jukka Setäla is een afgestudeerde interieurarchitect van de kunstacademie in Helsinki, totdat hij met Fatboy aan de slag ging werkte hij jarenlang op freelance basis. Bij Fatboy kon hij veel van zijn creativiteit uiten en binnen de kortste tijd werden zijn zitzakken wereldberoemd! Dankzij hem kwamen de producten van dit merk bij vele mensen over de hele wereld thuis te staan.

Bekijk alle Fatboy zitzakken of andere meubelen van dit prachtige merk bij Zen Lifestyle online of laat je verassen door het ultieme comfort in de grote showroom in Wijchen nabij Nijmegen!