Naomi Art

23 producten
Van hoog naar laag sorteren
23 producten
Van hoog naar laag sorteren

Naomi Art

Met een schilderij van Naomi Art creëer je ontzettend veel sfeer in jouw interieur, de schilderijen van dit mooie merk hebben veelal dezelfde manier van portretteren, maar de designs verschillen. Dat maakt dit prachtige merk ook zo uniek, iedere keer op dezelfde manier verschillende sferen creëren!

Naomi Art schilderijen passen in ieder interieur!

Of je nu een kleurrijk, retro, vintage, modern of landelijk interieur hebt, bij Zen Lifestyle is er uiteraard een kunstwerk van dit merk te vinden die past bij uw stijl! Er is keuze uit veel verschillende soorten. Bij een interieurstijl waarbij veel dezelfde kleurtonen worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld lichte witte tinten, staat een kleurrijk schilderij van dit prachtige merk bijvoorbeeld ontzettend mooi door het contrast. Binnen ieder kunstwerk zijn er veel verschillende kleuren te vinden, echter past alles wel goed bij elkaar en is het schilderij nog wel een geheel.

Angelique, het brein achter Naomi Art

Angelique had op jonge leeftijd al een zeer groot talent en was toentertijd al zeer creatief. Inmiddels heeft zij dit prachtige merk opgericht waarbij de kunstwerken veel diverse mensen met verschillende stijlen aanspreken. Angelique heeft een geweldig gevoel voor kunst en heeft de drang om zichzelf uit te drukken met potloden en kleur. Angelique laat zich inspireren door de vele verschillende materialen die zij tegenkomt als kunstenares en in haar dagelijks leven, deze brengt zij dan voort in haar kunstwerken. Zo creëert zij iedere keer weer een nieuw pronkstuk!

Naomi Art schilderijen zijn nu te bekijken bij Zen Lifestyle online! Ook kun je onze grote showroom bezoeken in Wijchen bij Nijmegen. De adviseurs in onze winkel helpen je graag met het maken van de juiste keuze van een geschikt schilderij. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor advies over eetkamerstoelen, banken en eettafels.