Filters
Beschikbaarheid
Prijs
Merk

Jess Design

3 producten

Toon alles
eetkamerstoel
€ 249,00
eetkamerstoel met armleuning
€ 299,00
eetkamerstoel
€ 249,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar

Jess Design

Jess Design ademt liefde voor natuur en design. Ieder meubel is uniek en met passie gemaakt. Natuurlijke materialen en strakke lijnen vormen de basis. Hierdoor hebben de meubelen een stoer en uniek karakter. Puur design. Een eigenzinnige collectie bestaande uit prachtige fauteuils en eetkamerstoelen.

Bestellen

Jess Design meubelen bestellen? Bekijk de collectie online of kom naar onze woonwinkel in Wijchen. De collectie van Jess Design bestaat uit prachtige, stoere producten met liefde voor design en natuur gemaakt. Comfort, design en duurzaamheid zijn perfect met elkaar gecombineerd. Met een stoel of fauteuil van Jess haal je puur design in huis.

Different, seductive & pure

Ieder meubelstuk van Jess is uniek. Door het gebruik van onbewerkte natuurlijke materialen hebben de producten een puur en uniek karakter. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van onbehandeld leer en ongepolijst staal en metaal. Absoluut een must voor de liefhebber van de industriële woonstijl. Laat je verrassen door de prachtige collectie van JESS!

Design en natuur

Alle items van Jess hebben een eigen verhaal zichtbaar in de texturen en het materiaalgebruik. Jess Design bestaat al 20 jaar, maar komt telkens weer met nieuwe, eigentijdse ontwerpen. “A piece of designer furniture is not a product to us; it’s a passion.” De passie is duidelijk terug te zien in de mooie collectie van Jess design. Bekijk de collectie van Jess online of kom naar onze woonwinkel in Wijchen, bij Nijmegen en ervaar de collectie zelf.