StylingpartnersMailFacebookTwitter

Vragen? Bel 024 645 48 45

Betalen

Bij Zen Lifestyle zijn er diverse mogelijkheden tot betaling. Er kan gekozen worden voor Rembours, Paypal, iDeal en Afterpay.

Betalen met iDeal

De makkelijkste en snelste manier om te betalen is via iDeal. Kies je bank en binnen enkele klikken is de betaling voldaan. Betalen via iDeal is ook helemaal gratis. Betalen met iDeal is mogelijk als je klant bent bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Afterpay

Het is ook mogelijk om te betalen via AfterPay. Dit betekent dat je de producten pas achteraf betaald. Je ontvangt dan een digitale acceptgiro van AfterPay via de e-mail. Zen Lifestyle rekent €1,95 kosten voor het achteraf betalen via Afterpay. 

PayPal

Snel en veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mail adres en wachtwoord.

Betalen bij bezorging

Als je tijdens de betalingsopties gekozen hebt voor rembours, dan hoef je pas te betalen bij de bezorging. Er wordt contact opgenomen via de telefoon of e-mail voor de datum en tijdstip van de bezorging. Je betaalt voor deze methode €15,- extra kosten.

Couponcode inwisselen

Heb je een couponcode ontvangen van Woonboulevard Wijchen en wil je deze inwisselen bij het bestellen, dan kan dat alleen bij het plaatsen van een bestelling. Als je een bestelling plaatst kun je bij het afrekenen de couponcode invullen. De korting waar je recht op hebt wordt direct verrekend.

Verwerking van betaling

Als je het product in de onlineshop hebt afgerekend dan nemen wij de order in behandeling. Na het plaatsen van de order ontvang je een orderbevestiging in de e-mail.

Factuur

De factuur ontvang je bij de aflevering of  bijhet ophalen van het product. Als je een nieuwe of een extra factuur nodig hebt, dan is dat mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice.