StylingpartnersMailFacebookTwitter

Vragen? Bel 024 645 48 45

Garantie

Voor alle producten geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Deze wettelijke garantie geldt onverminderd de onderstaande extra garantie(s). Bij ons vind je producten van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Toch kan het voorkomen dat een artikel niet in perfecte staat aankomt of kort na gebruik kapot gaat. Dit kan meerdere oorzaken hebben, soms is het raadzaam om eerst de handleiding van het product te bekijken en kan het probleem op die manier verholpen worden. Mocht het probleem toch aanhouden en is er sprake van beschadiging of een defect neem dan contact op met de klantenservice. Mocht de beschadiging of het defect kunnen worden verholpen of gerepareerd dan zal hier een afspraak voor gemaakt worden. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er een vervangend product aangeboden.

De garantie vervalt als geconstateerd wordt dat:

- Beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
- Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
- Slijtage bij normaal gebruik;
- Beschadiging door het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

2 jaar CBW garantie

Kopen bij een CBW-erkende winkel, biedt naast vele voordelen ook zekerheid. Bij Zen Lifestyle krijg je in principe altijd 2 jaar garantie op de producten. Toch verschilt de duur van de garantie per merk en winkel. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met de klantenservice of kom langs in de winkel. Deze garantie geldt alleen voor meubelen die gekocht zijn na 01-07-2017. Voor deze datum geldt de oude garantie bepaling 3 jaar afbouwend. 

5 jaar garantie met All In House

Kies je voor All In House service dan hoef je je 5 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Met het All in House Service programma heb je de zekerheid dat je 5 jaar gegarandeerd plezier gaat beleven aan je nieuwe aanwinst. Mocht er een probleem zijn, dan krijg je een snelle en vakkundige oplossing bij jou aan huis. Vraag in de winkel naar de voorwaarden van het All In House service programma.

Serviceformulier

Dit formulier is bestemd om beschadigingen en defecten te melden binnen het garantietermijn. Je kunt dit formulier gebruiken voor je bestellingen bij één van onze winkels en/of online webwinkels.

Lidmaatschap branchevereniging CBW

Zen Lifestyle is lid van de branchevereniging CBW-Mitex en daarmee een CBW erkende winkel. Hiermee heb je ook enkele voordelen zoals:

De algemene voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor je van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld (aan)betalen, annuleren, levertijd, levering, vervoer en garantie. Bedrijven met een CBW keurmerk bieden daardoor meer zekerheid dan bedrijven die dit keurmerk niet hebben. Zij hanteren ook een erkenningsregeling van 3 garanties. Op het gebied van veilig betalen bijvoorbeeld. De aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. Pas bij de aflevering betaal je het volledige bedrag. Gaat een bedrijf failliet met een CBW keurmerk dan bent je de aanbetaling niet kwijt. Bedrijven met een CBW keurmerk bieden daarnaast ook nog een extra productgarantie. Mocht je een klacht hebben en er samen niet uitkomen dan is er een extra onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Je rechtsbescherming is dus optimaal.

CBW-account van Zen-Lifestyle.nl

Voor meer informatie: www.inretail.nl.

Lidmaatschap Thuiswinkel Waarborg

Zen-Lifestyle.nl is aangesloten bij het thuiswinkelkeurmerk Thuiswinkel Waarborg. Zodoende bied Zen-Lifestyle.nl je extra zekerheid en garantie. Alle voordelen en regelementen kun je teruglezen in de algemene voorwaarden.

Certificaat van Zen-Lifestyle.nl

Meer informatie: www.thuiswinkel.org.