Breng je huis in Paassfeer

Breng je huis in Paassfeer

Waarschijnlijk kun je Pasen niet vieren zoals je elk jaar viert, daarom willen wij jullie toch inspireren met een paas blog om toch deze dagen zo gezellig en sfeervol door te komen. Pasen is een mooie gelegenheid om eventjes goed uit te pakken. Zo is het bij de meeste mensen een traditie om gezellig met z’n alle te brunchen tijdens de eerste en tweede Paasdag. Maak dus van jouw eettafel een feestje!

De eettafel

Pasen wordt meestal gevierd met familie of vrienden, daarom is het belangrijk dat iedereen plaats kan nemen aan de eettafel. Je hebt verschillende soorten eettafels die perfect zijn voor een grote brunch. Een ovale eettafel is hier een goed voorbeeld voor. Doordat de eettafel ovaal is, kun je alles overzien en heb je alle tijd om samen gezellig te kletsen en te genieten van de brunch. Natuurlijk zijn rechthoekige en ronde eettafels ook perfect.

Kleur in je interieur

Tijdens deze feestelijke dagen komen de lentekleuren helemaal van pas. Daarom is het leuk om bijvoorbeeld je eettafel met roze, geel, oranje en groene kleuren aan te kleden. Maak een leuke kleurencombinatie en drapeer het tafelkleed ruim over de eettafel voor een luxe effect. Naast het versieren van de eettafel, is het ook leuk om je interieur in Paasthema te stylen. Er zijn namelijk genoeg originele ideeën om jouw huis te stylen!

Paastakken

Wat echt een toevoeging geeft aan je interieur zijn paastakken. Versier je paastakken met leuke paasdecoratie en zet de takken in een mooie vaas. Plaats de paastakken bijvoorbeeld op het dressoir of op tafel.

 

Wij wensen jou hele fijne Paasdagen!