RVS Kapstokken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

RVS Kapstok bij Zen-Lifestyle

Bent u op zoek naar een mooie kapstok voor in uw gang of hal? En bent u ook op zoek naar design en functioneel in één? Dan is een RVS kapstok zeker iets voor u. Zen-Lifestyle heeft een enorm aanbod aan diverse RVS Kapstokken. RVS staat voor roestvrij staal en is een combinatie van ijzer, nikkel chroom en koolstof.

Anno 2015 zijn RVS kapstokken erg populair en ziet u ze maar al te vaak bij mensen thuis hangen. Een roestvrij stalen kapstok oogt namelijk chique en past in bijna elk interieur. Bovendien zijn ze ook erg eenvoudig schoon te houden en gaan ze zelden kapot.

Een RVS Kapstok naar uw wens!

Door deze populariteit van deze kapstokken is er enorm veel keuze. Kiest u voor geborsteld RVS voor een mooie matte kleur? Of heeft u liever een chromen uitstraling van gepolijst RVS? Bij Zen-Lifestyle vindt u het allemaal. U vindt zelfs RVS kapstokken in combinatie met hout of moet een hoedenplank voor extra opbergruimte. Veel van onze kapstokken zijn namelijk leverbaar in diverse varianten, zodat u een kapstok naar eigen wens heeft!

Onderhoud RVS Kapstokken

Een RVS Kapstok is eenvoudig schoon te maken en heeft weinig onderhoud nodig. Toch zie je vaak bij het schoonmaken van die lelijke strepen. Dit kunt u voorkomen door na het schoon te maken de kapstok een beetje in te wrijven met baby- of olijfolie. Na het inwrijven is een droog doekje voldoende. Wij bij Zen-Lifestyle adviseren om een RVS cleaner bij te bestellen. Zo bent u er zeker van dat uw kapstok altijd zal blijven blinken en de eyecatcher wordt van uw entree!

RVS Kapstok eenvoudig online bestellen

Bij Zen-Lifestyle kunt u uw gekozen kapstok eenvoudig online bestellen. Mocht u na ontvangst van uw aankoop toch niet tevreden zijn dan kunt u uw kapstok eenvoudig retourneren. Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd, zodat u uw RVS kapstok kunt beoordelen een uitproberen. Als dat nog niet alles is, heeft u ook nog is bij ons 3 jaar CBW garantie. Zo bent u zeker van uw aankoop!