Search Site
Home » Kapstok Bel nu » 024 - 64 54 845

Kapstok

Een kapstok is een belangrijke accessoire in uw hal. Niet alleen wilt u er een die mooi bij uw woning past, maar u wilt ook dat deze functioneel is. Ontvangt u veel bezoek, dan is het nodig een grote aan te schaffen, zodat u kunt voorkomen dat er jassen op de grond liggen of over de stoelen hangen. Anderen zijn juist op zoek naar een kapstok van klein formaat, omdat zij niet veel visite krijgen of simpelweg onvoldoende ruimte hebben voor een grotere.

Voor iedereen een passende kapstok

Zen Lifestyle is de grootste lifestylewinkel van Nederland, met een super-store van ruim 15.000 meter grootte. Ook voor een mooie en praktische kapstok bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen ons uitgebreide aanbod vindt u zeker een die volledig aan uw wensen voldoet, van zeer grote tot vrij kleine exemplaren. Tevens vindt u diverse soorten kapstokken binnen ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een staande of een leuke wandkapstok. Uiteraard kunt u bij ons ook kledinghangers voor aan uw nieuwe kapstok aanschaffen.

Contact

U kunt online een kijkje nemen in ons aanbod kapstokken. Heeft u een kapstok gevonden die u aanspreekt, dan kunt u deze direct bestellen en veilig afrekenen met behulp van iDeal. Wij bezorgen de bestelling graag op het gewenste adres. Komt u het meubelstuk liever zelf uitzoeken in onze super-store? U vindt ons aan de Graafseweg 781 in Wijchen. U bent uiteraard van harte welkom. Wilt u meer informatie of advies? Maak dan gebruik van ons online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.


Interessant? Deel deze pagina